Bestil tid på telefon: +45 23 44 56 36

Indre Barn Terapi

Oplev en ny frihed med Indre Barn Terapi

   

Oplev frihedens lethed ved at løsne og slippe din forankring til barndommens lænker.

Traumer, manglende selvværd og alt det andet, vi som børn er blevet programmeret med, kan give store udfordringer i voksenlivet.

Denne terapiform er noget af det smukkeste og mest forløsende jeg har oplevet, og jeg brænder for at hjælpe dig med, at slippe af med de åg du bærer på, der forhindrer dig i at leve dit fulde potentiale.

Det vigtigste for mig er, at skabe et trygt rum for dig, hvor jeg er dit anker.

Se min video nedenfor, hvor jeg forklarer den effekt du kan have af Indre Barn Terapi.

Kærlig hilsen

Camilla

Dit indre barn, er mit  hjertebarn♥

Lad mig fortælle dig om den effekt Indre Barn Terapi kan have på dig

Hvad sker der når du kommer til mig i Indre Barn Terapi?

Det vigtigste for mig er at skabe et trygt rum for dig, hvor jeg er dit anker.

Dernæst afspænder jeg dig fuldstændigt, så vi kan komme ind og få fat i dit indre barn. For nogle er det meget nemt, og for andre er det sværere – det kommer an på, hvad vi har været igennem i livet.

Når processen går i gang, føler du, at du kommer tættere på dig selv og får en større ståflade, føler en større sikkerhed, og du begynder at lave selvkærligt arbejde, der gør, at du begynder at reflektere meget mere over de relationer du har, og hvad det er, der påvirker dig.

Du får selvfølgelig også, når du kommer ind ad døren hos mig, en lang forklaring på, hvordan jeg ser dette indre barn arbejde i forhold til de traumer vi har liggende, og når vi i voksenlivet møder noget, der ligner disse. Reaktionen er som oftest, at fremfor at forblive i din voksne person, så ryger du ned i det traume, der ligger nede i dit indre barn, og dét styrer den reaktion, du har overfor situationen, du er i. Det vil sige din reaktion kommer fra den alder, hvor du har fået traumet.  Dengang var følelserne kæmpestore og derfor bliver reaktionerne i dit voksenliv tilsvarende kæmpestore.

Når vi møder disse store følelser, kan vi have svært ved at være i vores kroppe, sind og hele vores følelsesregister, fordi vi ryger ned i ”det indre barn”, dér hvor traumet opstod.

Det jeg gerne vil formidle via denne terapiform er, at DU får givet dit indre barn kæmpe kærlighed, men også, at du bliver skilt ad fra det indre barn. Det vil sige, at du pludselig opdager, at du har et andet valg i dit liv – en anden mulighed – at du ikke ryger ned i traumet, men at du kan tage dit indre barn ind og favne det og blive oppe i den voksne og mærke, at når du bevæger dig hen mod et traume så det hele rykker i kroppen, så kan du tage dit indre barn ind og sige: ”jeg er her, jeg passer på dig, jeg går aldrig fra dig og vi to er sammen her”. Det gør, at du allerede har en tanke om, at dét du står i, ikke er dig NU men at det (din reaktion) kommer nede fra barndommen.

Kan man efterfølgende have nogle reaktioner på terapien?

Ja, der kommer reaktioner, fordi du begynder at få øjnene op for, hvordan dit liv er blevet levet, du begynder at se tilbage og granske nogle ting. Samtidig er det vigtigste for mig, inden du går ud ad døren, at du har et anker til dig selv og at du ikke har fået lukket op for mere end du kan være i.

Jeg siger altid til mine klienter, at hvis noget bliver for stort for dem, er jeg altid i baggrunden og de kan kontakte mig med det samme, og jeg vil agere på det.

Det er meget sjældent, at jeg oplever, at klienter går helt ind i traumet igen i tiden efter vores session. Oplevelsen er mere en forløsning, der fører til at forstå sig selv bedre og en forståelse af hvorfor man har haft specielle reaktionsmønstre. Ofte bliver det til en begejstring til sidst, fordi man pludselig forstår at heale sig selv på en helt anden måde, end man havde tænkt før.

Er der noget ”Indre Barn Terapi” er bedre for end andet?

Indre Barn Terapi er godt for rigtig meget. Det kan være forskelligt, hvilket lag vi er i, men jeg har både unge og gamle i terapi. Jeg har bl.a. haft mange unge mænd, der føler angst, at de ikke slår til og som ikke kan forstå hvorfor, som klienter.

Unge mennesker i dag udvikler sig hurtigt, så deres processer går også hurtigere end de gjorde for os, der nu er i 50’erne. Derfor er unge i dag parate til indre barn arbejdet ret tidligt, og det gør også, at når de lider af angst eller andet, der blokerer for et godt liv, så gør de noget ved det. De lader ikke stå til, men går ud og prøver på at finde ud af, hvad kan jeg gøre ved det?

Indre Barn Terapi er et rigtig godt redskab til at få fat i angsten – her kan man nå virkelig langt.

Stress – mindreværd – dårligt selvværd og det her med, at vi altid skal præstere, giver os stress, mindreværd eller dårligt selvværd.
Vi præsterer i forhold til vores forældre og i virkeligheden er det jo vores forventning, at de stadig står og klapper i hjørnet, og det kan vi komme til at leve vores liv ud fra.
Vi har godt af at gøre op med, at leve efter vores forældres system, altså den måde de er opvokset på og deres mønstre, som de fleste af os tager med ind i vores liv.
Når vi først finder ud af hvor lille en bakke vores forældre har at have deres følelser på og måder at være i livet på, og vi finder ud af, hvor meget dybere vi selv er, hvor meget mere der er at hente inde i vores sjæl, så bliver livet kæmpestort, og vi kan nå meget længere end vi gør os begreb om.

Indre Barn Terapi er også brugbart ved misbrug, fordi vores misbrugsmønstre kommer et sted fra. Jeg siger ikke 1-2-3 så er vi i mål, men det gør, at når klienten får øjnene op for, hvorfor han eller hun har lagt låg på sine følelser og på en eller anden måde har brug for at dæmpe dem for at være i verden, , når vi tør være i os selv og tage vores eget indre barn ind og se, hvad der ”er”, så tør vi også tage et livtag med overspisning, alkohol, arbejdsnarkomani, rygning og alle de ting vi gør, hvor vi flygter væk fra os selv. Så tør vi gå et spadestik dybere og se på, ”hvad er det der sker nede i bunden af mig”, og det giver så mange nye muligheder for et bedre liv.

Mit eget liv

Mit liv har ikke været en dans på roser.
Jeg er tidligere misbruger, har været hjemløs og jeg tror ikke, der er noget, jeg ikke har prøvet selv i det her liv.

Jeg har været ude i en skævvridning i mit liv, og er gået meget terapi igennem selv, men dér hvor jeg virkelig kunne mærke, at jeg fik fat i mig selv var i ”Indre Barn Terapien”. Her turde jeg – og følte mig tryg ved – at gå i dybden med min sårbarhed, og jeg følte, at jeg havde et anker til mig selv, og jeg blev healet ved, at få det indre barn ind og det gik også rimeligt hurtigt med at mærke en forandring.

 

Jeg vil elske at kunne hjælpe dig, så du kan få et mere harmonisk liv og forstå dig selv bedre.

Kærlig hilsen

 Camilla

Jeg fortæller om Indre Barn Terapi

En meditation til dig

Hvis du gerne vil i gang med at arbejde med dit indre barn kan du begynde lige nu med denne meditation, som jeg har lavet til dig. Du kan også altid finde videoen på Youtube under Camillas verden. I en travl hverdag er det godt at vide, at videoen varer ca 20 minutter – God fornøjelse ♥

Telefon

+45 23 44 56 36

Bestil en tid til "Indre Barn Terapi"

11 + 7 =

Det siger mine kunder

 

Jeg får mange hilsner på facebook

 

Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe...

 

Tak for ordene ♥

 

Prisliste

Clairvoyance og Indre Barn Terapi

Indre Barn Terapi

90 min.

Clairvoyance

1 time

Online-clairvoyance

15 min.

Kortoplæg

25-30 min.

Pris på penduler

1 sæt sjælependul ink. lydfil

Hvis du vil vælge dit pendul selv er du velkommen til at aftale en tid hos mig og se penduler online.

Klinik for akupunktur og skadesbhandling

Jeg er også eksamineret akupunktør, uddannet idrætsskadeterapeut, massør og zoneterapeut og jeg er medlem af Danske Akupunktører samt RAB godkendt.

Akupunktur

På min klinik for  akupunktur og skadesbehandling er det vigtigt for mig, at levere den bedste behandling. Klinikken er et uhøjtideligt fristed i smukke lokaler med dig i centrum. Behandlingen består af akupunktur, med tynde sterile engangsnåle samt massage, cupping, idrætsskadeterapi eller zoneterapi til børn.

Dette åbner for blokeringer så energien igen kan få frit flow og genskabe både fysisk og psykisk balance. Behandlingen øger din livskvalitet og giver større velvære. Jeg håber vi kan tilbyde lige det du søger. Du er meget velkommen til at se dig omkring på min hjemmeside, og hvis du har spørgsmål eller kommentarer, må du endelig kontakte mig.

Jeg glæder mig til at se dig !