Bestil tid på telefon: +45 23 44 56 36

Lidt om mig

Mit navn er Paulina Camilla Maria Christiansen og jeg er født i 1966.

Jeg er eksamineret akupunktør og arbejdede efter eksamen to et halvt år hos akupunktør Anker Jensen i Rødovre, Anker Jensen har arbejdet med akupunktur og massage i 16 år.

Jeg er derudover lægeeksamineret idrætsskadeterapeut, massør og zoneterapeut. Jeg har haft egen klinik siden 1999 og har i 10 år sideløbende været tilknyttet Helseskolen i Søborg, samt arbejdet i offentlige institutioner og private virksomheder.

 

Da jeg er medlem af Danske Akupunktøre er jeg RAB Godkend

Vil du vide mere så kig på de enkelte sider.

Kærlig hilsen

Camilla

Klinik for akupunktur og skadesbhandling

Akupunktur

På min klinik for  akupunktur og skadesbehandling er det vigtigt for mig, at levere den bedste behandling. Klinikken er et uhøjtideligt fristed i smukke lokaler med dig i centrum. Behandlingen består af akupunktur, med tynde sterile engangsnåle samt massage, cupping, idrætsskadeterapi eller zoneterapi til børn.

Dette åbner for blokeringer så energien igen kan få frit flow og genskabe både fysisk og psykisk balance. Behandlingen øger din livskvalitet og giver større velvære. Jeg håber vi kan tilbyde lige det du søger. Du er meget velkommen til at se dig omkring på min hjemmeside, og hvis du har spørgsmål eller kommentarer, må du endelig kontakte mig.

Jeg glæder mig til at se dig !

Det siger mine kunder

 

Jeg får mange hilsner på facebook

 

Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe...

 

Tak for ordene ♥